Jeta e grave në fotografi (1998-1999)

Gjatë periudhës së luftës në Kosovë, në vitet 1998-1999, një ekip gazetarësh e fotografësh të agjencisë ndërkombëtare të lajmeve, Associated Press, kishin realizuar një set fotografish që përshkruanin jetën e refugjatëve kosovarë.

Në këto fotografi pasqyrohet mjë copëz realiteti nga vështirësitë dhe vuajtjet që i përjetuan gratë dhe fëmijët gjatë kësaj periudhe.