Disa nga dëshmoret dhe veteranet e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Në këtë fotogaleri gjenden disa nga ushtaret e UÇK-së, disa prej të cilave edhe kanë rënë dëshmore.

Fotografitë janë marrë nga biseda me ushtaret, nga Radio Evropa e Lirë dhe nga profilet e luftëtareve në Facebook.

Xhevë Krasniqi – Lladrovci

Elheme Jashari

Jehona Raka

Elfije Jashari

Fatime Hetemi

Lumnije Raka

Hyra Emini – Mira

Mukadeze Lika

Adile Jashari

Valbona Shala

 

Peka Gashi

Mervete Maksutaj

Valentina Haliti

Merita Mazreku

Hyrie Veliu – Jeta

Tefide Badalli

Mimoza Shala

Dykë Llullaku – Balaj

Azë Brahimaj

Hanumshahe Abdullahu – Zymberi